Kautta likaisten varpaitteni, nyt mukaan pelastamaan röllimetsä!

Kuvaa ei löydy

Teatterin tekemisestä kiinnostuneet nuoret ja aikuiset - tervetuloa!
Teatteriyhdistys Puutaivas ry järjestää Näyttelijähaku -tilaisuuden
La 9.2.2019 Klo 14 POP Pankki, Kosken Osuuspankki, Vaskion konttorin kerhohuoneella, osoitteessa Kauppatie 15, Vaskio.

Kesäteatterissa Allu Tuppuraisen kirjoittama koko perheen näytelmä Pelastakaa Röllimetsä, joka perustuu elokuvaan ”Rölli hirmuisia kertomuksia” alkuperäiskirjoitukseen. Ohjaajana toimii kolmatta kesää Erika Malkki. Innostuimme Röllistä, sillä siinä on hauskassa paketissa tärkeä ja ajankohtainen luonnon kunnioittamisen teema. Esitys myös istuu hyvin Vaskion Perinnemäen miljööseen.

Mukaan esitystä toteuttamaan kaivataan sekä nuoria että aikuisia, niin vanhoja kuin uusiakin tekijöitä lavalle ja muuhun taustatoimintaan kuten lavastukseen, puvustukseen, lipunmyyntiin, kahvioon ja liikenteenohjaukseen. Näytelmän harjoitukset alkavat keväällä pääpainon ollessa touko-kesäkuulla. Esitykset ovat kahdessa jaksossa kesäkuun lopusta elokuun alkuun.

Jos koet Röllimetsän omaksesi, tule rohkeasti mukaan iloiseen joukkoomme! Jos et pääse tilaisuuteen, mutta olisit innostunut tulemaan mukaan, ilmoita siitä Teatteri Puutaivaan sähköpostiin tai kännykkään: puutaivas (at) hotmail.fi tai 050 518 0058. Myös viestit ja WhatsApp.
Kuvaa ei löydy!
TEATTERI PUUTAIVAS, Tiedustelut ja varaukset 050 518 00 58, puutaivas@hotmail.fi
Copyright @ Teatteri Puutaivas 2013 | Created by Sampo Pitkänen & Heidi Soininen